Kleur- en stijlconsulente

Een opticien met oog voor méér

In Vlezenbeek vind je An & Oog, een opticien met oog voor méér! Onder het motto “goed zien en er goed uitzien” streven wij ernaar om voor iedereen een bril te vinden die niet enkel goed zit, maar die ook je persoonlijkheid in de verf zet en je look helemaal compleet maakt. Het volledige plaatje dus! Zaakvoerster An volgde na haar studie als opticien ook een cursus Kleur en Stijl, waardoor zij de klanten eveneens bijstaat met persoonlijk kleur- en stijladvies op maat. Dit komt handig van pas bij het kiezen van een bril, maar we organiseren hier ook aparte workshops over. Lees gauw verder om meer te ontdekken over opticien An & Oog!

Opticien en brillenwinkel An & Oog

Wie op zoek is naar een brillenwinkel met een ruime keuze aan trendy en modieuze brillen, die zit goed bij opticien An & Oog! Bij het kiezen van onze collecties houden we ons niet zozeer aan bepaalde merken, maar we gaan juist op zoek naar brilmonturen die net dat ietsje meer hebben. Frisse kleurtjes, innovatieve systemen, hippe materialen: in onze winkel vind je het allemaal! We helpen je bij het kiezen van jouw ideale bril en geven een professioneel antwoord op al je vragen.

Wie op zoek is naar een brillenwinkel met een ruime keuze aan trendy en modieuze brillen, die zit goed bij opticien An & Oog!
Wil je iets weten over contactlenzen? Ben je op zoek naar zonnebrillen op sterkte? Of misschien ben je wel geïnteresseerd in onze collectie sportbrillen? Kom eens langs bij opticien An & Oog en je ontdekt er alles over. Onze optiek beschikt trouwens ook over een aparte ruimte voor klanten die graag in alle rust verder worden geholpen. Deze ruimte doet tevens dienst voor het geven van kleur- en stijladvies en het organiseren van toffe workshops.
Opticien gezocht in Vlaams-Brabant?

Naast opticien ook stijl- en kleurenconsulente

De cursus Kleur en Stijl die opticien An volgde na haar studies leverde de ideale bagage om mensen niet enkel te helpen om goed te zien, maar om er ook goed uit te zien. Daarom kan je bij An & Oog eveneens terecht voor persoonlijk kleur- en stijladvies. Dit kan ter plaatse in onze winkel, waar we ook workshops organiseren en happenings houden voor vriendengroepen. Of ben je op zoek naar een passende outfit voor een speciale gelegenheid?

Dan kan je er ook voor kiezen om samen met An een dagje te gaan shoppen. Bij het geven van kleur- en stijladvies houden we altijd rekening met de wensen en het budget van onze klanten, zodat we echt een service kunnen leveren die voor 200% perfect bij je past! Je ontdekt er meer over op de pagina’s “Kleuradvies” en “Stijladvies” onder de rubriek “Kleur- en stijlconsulente”.

Opticien gezocht in Vlaams-Brabant?

Ben je benieuwd naar het aanbod van opticien An & Oog? Kom dan gerust eens langs in onze brillenwinkel in Vlezenbeek (Vlaams-Brabant)! Je kan hier met eigen ogen onze collecties bekijken en je kan eventueel ook een oogtest laten uitvoeren om de sterkte van je brillenglazen te bepalen. Onze winkel heeft een ruime parking en is zeer toegankelijk voor rolstoelgebruikers of mensen die slecht te been zijn. We bieden tevens de mogelijkheid om na de openingsuren langs te komen op afspraak of we kunnen zelfs bij je thuis langskomen. Aarzel niet om ons te contacteren en hier meer over te ontdekken! Goed zien en er goed uitzien… Begint bij opticien An & Oog!

Ben je benieuwd naar het aanbod van opticien An & Oog? Kom dan gerust eens langs in onze brillenwinkel in Vlezenbeek (Vlaams-Brabant)!
brillenwinkel kleur- en stijladvies opticien stijladvies