Kleur- en stijlconsulente

Een ruim gamma aan brilmonturen

Klassiek of modern, in metaal of kunststof, groot of klein, rond of rechthoekig: brilmonturen bestaan in allerlei soorten en maten. Het vinden van een brilmontuur dat bij je past is dan ook geen makkelijke taak! Gelukkig kan je altijd rekenen op An & Oog uit Vlezenbeek; een brillenwinkel met een groot aanbod aan unieke brilmonturen én een professioneel oog voor stijl. We hebben een neus voor innovaties en doen ons best om steeds diverse collecties in onze winkel te presenteren. In wat volgt vertellen we je wat meer over ons gamma brilmonturen en geven we je ook alvast enkele tips om jouw ideale montuur te vinden.

Moderne brilmonturen voor ieders smaak

Ben je op zoek naar een brilmontuur dat uniek is, zonder extravagant te zijn? Een montuur dat er tussenuit springt en dat perfect is afgestemd op je gezicht? Dan zal je zeker en vast je gading vinden bij An & Oog. Wij maken er ons doel van om innovatieve brilmonturen aan te bieden die net dat tikkeltje extra hebben! We houden ons niet aan bepaalde merken maar zoeken daarentegen steeds naar de nieuwste brilmonturen. Daarnaast streven we ernaar om voor iedereen een montuur te vinden dat zo goed mogelijk past bij zijn uiterlijk én persoonlijkheid.

Ben je op zoek naar een brilmontuur dat uniek is, zonder extravagant te zijn?
Een bril van An & Oog zal je niet alleen goed doen zien: je zal er zelf ook goed uitzien! Surf zeker even naar de pagina “Trendy en modieuze brillen” om meer te ontdekken over onze brilmonturen.
Brilmonturen bestaan in allerlei soorten en maten. Het vinden van een brilmontuur dat bij je past is dan ook geen makkelijke taak!

Tips om een brilmontuur te kiezen

Het spreekt voor zich dat een bril er niet alleen mooi moet uitzien: hij moet ook comfortabel zitten. Wanneer je brilmonturen gaat passen zijn er dan ook een paar belangrijke punten waar je voldoende aandacht aan moet schenken. Zo mogen de pootjes van het montuur niet knellen of te hard drukken achter je oren. Bovendien moet de bril goed aansluiten op je neus zodat hij niet afzakt, maar mag hij ook hier niet té hard drukken. Bij An & Oog bekijken we dit allemaal samen zodat je zeker en vast een passend brilmontuur vindt!

Lijkt het montuur achteraf toch niet helemaal goed afgesteld te zijn of is er iets mis met je bril? Dan kan je altijd even binnenspringen in onze winkel.

 

De nieuwste brilmonturen vind je bij An & Oog

Voor de nieuwste brilmonturen moet je ongetwijfeld bij An & Oog zijn! Wij volgen de laatste brillenmode op de voet en doen ons best om unieke brilmonturen te presenteren die je elders niet zo snel zal vinden. Daarenboven waken we erover dat onze klanten buitenwandelen met een bril die zit als gegoten, zowel op esthetisch als op praktisch vlak. Ben je op zoek naar een nieuwe bril maar kan je niet naar onze winkel komen? Geen probleem, dan komen wij gewoon naar jou! We brengen enkele brilmonturen mee en helpen je bij het maken van je keuze. Goed zien én er goed uitzien: dat is het motto van brillenwinkel An & Oog!

brilmontuur brilmonturen passen brilmonturen moderne brilmonturen