Kleur- en stijlconsulente

Moderne brillen voor iedereen

Brillen zijn meer dan ooit een volwaardig mode accessoire geworden. Ze zetten je gezicht extra in de kijker, passen perfect bij je persoonlijkheid of zijn tot in de details afgestemd op jouw kledingstijl. Maar bovenal dragen we brillen natuurlijk nog altijd om hun praktische functie. Ze zorgen ervoor dat we alles opnieuw perfect kunnen zien en maken komaf met kwaaltjes als zeurende hoofdpijn of vermoeide en prikkende ogen. Maar hoe weet je of een bril bij je past? Welke soorten brillenglazen zijn er allemaal? En hoe zit het juist met brillen voor kinderen? An & Oog vertelt je er alles over!

Welke brillen passen bij mij?

Je vindt brillen in allerlei soorten en maten, maar hoe weet je nu welke bril er juist bij jou past? Om dit te ontdekken doe je er goed aan om zo veel mogelijk exemplaren te passen. Op die manier kan je uitvissen welke brilmonturen jou mooi staan én of ze ook goed zitten. Een bril mag immers niet klemmen op je neus, hij mag niet afzakken en hij mag ook geen druk creëren achter je oren. Vind je het moeilijk om een keuze te maken uit die eindeloze collectie brillen, dan kan An & Oog je hier zeker en vast bij helpen! Op deze pagina geven we je alvast enkele handige tips.

 

Verschillende soorten brillenglazen

Dansen de letters voor je ogen wanneer je een boek leest? Krijg je hoofdpijn als je enkele uren achter je computerscherm zit?

Welke soorten brillenglazen zijn er allemaal? En hoe zit het juist met brillen voor kinderen? An & Oog vertelt je er alles over!

Of heb je moeite om zowel dichtbij als veraf scherp te zien? Geen nood, want voor elk van deze situaties zijn er specifieke brillen om je te helpen. Zo is een leesbril afgesteld op de afstand tussen je ogen en een boek, terwijl een computerbril ervoor zorgt dat je zowel je scherm als andere zaken (bijvoorbeeld papieren op je bureau) glashelder kan zien. Multifocale brillen op hun beurt zijn de ideale oplossing om zowel veraf als dichtbij scherp te zien. Meer informatie over brillenglazen vind je hier, maar voor specifieke inlichtingen kan je ons altijd contacteren.

 

Brillen voor kinderen

Niet alleen volwassenen dragen brillen: ook kinderen kunnen er eentje nodig hebben. Daarom bestaat er ook voor hen een ruim aanbod aan brillen die enkele speciale eigenschappen hebben.

Brillen zijn een echt accessoire geworden dat iemands look helemaal áf kan maken.

Kinderbrillen worden namelijk zodanig ontworpen dat ze tegen een stootje kunnen (onder andere door de speciale flexveren), ze worden gemaakt van lichte materialen die extra goed zitten, en ze bevatten kunststof glazen die veel minder snel stukgaan dan glas. Ben je op zoek naar een goede kinderbril voor jouw kleine oogappel, kom dan zeker eens langs in onze brillenwinkel! Naast hippe collecties voor mannen en vrouwen vind je hier ook een ruim aanbod aan brillen voor kinderen.

Ontdek de leuke brillen van An & Oog

Een bril dragen wordt niet langer gezien als een noodzakelijk kwaad, integendeel! Brillen zijn een echt accessoire geworden dat iemands look helemaal áf kan maken. Goed zien en er goed uitzien is dan ook het motto van An & Oog in Vlezenbeek! Breng zeker een bezoekje aan onze winkel om met eigen ogen onze collecties te ontdekken. Design brillen, houten brillen, meer exclusieve brillen, en ga zo maar door: bij ons vind je het allemaal!

brillenglazen brillen kinderen brillen bril