Kleur- en stijlconsulente

Fietsbrillen

Of je nu een fervent wielrenner bent, niets liever doet dan op je mountainbike het bos in trekken, of gewoon graag fietst wanneer de weergoden dat toelaten: elke fietsfanaat weet hoe belangrijk een goede fietsbril is. Fietsbrillen zorgen er namelijk voor dat je tijdens elke fietstocht perfect kan zien, zonder gehinderd te worden door insecten of rondvliegende vuiltjes. Een speciale fietsbril op sterkte is bovendien de ideale oplossing voor brildragers die hun gewone bril liever thuislaten tijdens het fietsen. An & Oog uit Vlezenbeek geeft je alvast meer informatie over fietsbrillen, zodat je weloverwogen jouw exemplaar kan uitkiezen!

 

Aangenaam fietsen dankzij fietsbrillen

Fietsbrillen dienen in de eerste plaats voor de veiligheid van je ogen tijdens het fietsen. Insecten, stof, modder, zwiepende takken en ga zo maar door: dankzij een fietsbril zijn je ogen veilig! Daarnaast beschermen ze je ogen ook tegen wind en schadelijke zonnestralen en zorgt een goede fietsbril ervoor dat je altijd een perfect zicht hebt, zowel in de schaduw als in de zon. Zeker voor mountainbikers die graag in het bos fietsen is dit een echte must! Bij het ontwerpen van fietsbrillen houdt men ook altijd voldoende rekening met het comfort van het montuur. Zo worden fietsbrillen uit een zachter materiaal gemaakt dan gewone brillen en zijn ze ook voorzien van een meer schokbestendige neus en pootjes. Speciaal voor brildragers zijn er trouwens ook fietsbrillen op sterkte voor nog meer comfort.

 

Fietsbril op sterkte voor brildragers

Ben je een fietsfanaat die in het dagelijkse leven een bril draagt? Dan kan je er eventueel voor kiezen om je fietsbril te combineren met contactlenzen. Of je kan clip-ons gebruiken: opzetstukjes met op maat geslepen glazen die je makkelijk op een fietsbril kan klikken. Deze zullen je bril echter wel iets zwaarder maken wat misschien minder comfortabel is tijdens het fietsen. Een andere oplossing zijn de fietsbrillen op sterkte. Je kan de brillenglazen dan volledig laten slijpen op maat van jouw ogen, of je nu verziend, bijziend, … bent. Breng zeker eens een bezoekje aan An & Oog en kom alles te weten over fietsbrillen op sterkte!

 

Fietsbrillen van An & Oog: comfort en design voorop

An & Oog in Vlezenbeek (Vlaams-Brabant) is een optiek met oog voor méér. Je vindt bij ons een uitgebreide collectie brillen waaronder ook een ruime keuze aan sportbrillen. Wil je dus een fietsbril kopen, dan ben je bij ons zeker aan het juiste adres. Daarenboven hebben wij niet alleen oog voor comfort en functionaliteit, maar ook voor esthetiek en design. Onze fietsbrillen zullen dus niet enkel je fietscomfort verhogen: ze zien er ook hip en trendy uit. Aarzel niet en kom eens langs in onze brillenwinkel om dit met eigen ogen te ontdekken! Je kan ons ook contacteren via telefoon op 02/569.59.50 of via info@oogvoorkleur.be.

fietsbril op sterkte fietsbrillen op sterkte fietsbrillen fietsbril