Kleur- en stijlconsulente

Een zonnebril op sterkte

Iedere brildrager kent dit probleem waarschijnlijk wel: je wilt je lekker nestelen in de zon met een goed boek, maar de witte papieren weerkaatsen het licht zo fel dat je écht wel een zonnebril nodig hebt. Je leesbril en zonnebril samen opzetten is echter geen optie. Wat je dan wel kan doen? Gauw naar optiek An & Oog trekken voor een zonnebril op sterkte! Je vindt bij ons een uitgebreide verzameling van verschillende merken zonnebrillen die we perfect kunnen afstemmen op de sterkte van jouw gewone bril. Bovendien kan je zo’n zonnebril op sterkte niet alleen gebruiken om een boek te lezen in de zon; ook in diverse andere situaties komt hij handig van pas.

Zonnebril op sterkte voor elke situatie

Dankzij een zonnebril op sterkte kan je dus zonder probleem een boek lezen terwijl je geniet van de zon. Maar dat is niet alles: ook voor andere activiteiten bestaan er speciale zonnebrillen op sterkte. Voor mensen die houden van water- of wintersport zijn er bijvoorbeeld specifieke glazen die de schittering op water of sneeuw verminderen. 

Dankzij een zonnebril op sterkte kan je dus zonder probleem een boek lezen terwijl je geniet van de zon.
Voorts kan je een zonnebril op sterkte kopen speciaal om auto te rijden. Deze zorgt ervoor dat je voldoende contrast kan zien en biedt ook een perfect zicht in het donker, zodat je je zonnebril niet telkens moet afzetten wanneer je bijvoorbeeld door een tunnel rijdt. Daarnaast zijn er ook speciale zonnebrillen om mee te fietsen. Deze fietsbrillen beschermen je ogen tegen de zon en zorgen er tegelijk voor dat er geen vliegjes, stof of vuil in je ogen terechtkomen.
Naast een zonnebril op sterkte kan je ook kiezen om je gewone bril uit te breiden met clip-ons.

De voordelen van een zonnebril op sterkte

Naast een zonnebril op sterkte kan je ook kiezen om je gewone bril uit te breiden met clip-ons. Het nadeel van zulke clip-ons is echter dat er nog steeds zonlicht doorheen de zijkanten kan schijnen, waardoor je ogen beschadigd kunnen raken. 

Een zonnebril op sterkte daarentegen biedt een veel betere bescherming tegen schadelijke zonnestralen en voorkomt op die manier oogziekten. Heb je de knoop doorgehakt en ga je voor een zonnebril op sterkte? Kies dan voor glazen met dezelfde sterkte als je gewone bril. Op die manier hoeven je ogen zich niet telkens aan te passen wanneer je van bril wisselt.

En als laatste nog een handige tip: in de zomermaanden zijn er vaak kortingen op zonnebrillen, ook op diegene op sterkte. Zo kan je best wel eens een koopje op de kop tikken!

 

Een zonnebril op sterkte die bij je past

Zo zie je maar: een zonnebril op sterkte biedt dé oplossing in uiteenlopende zonnige situaties. Ben je op zoek naar een zonnebril die ook nog eens perfect bij je past, dan zit je goed bij optiek An & Oog in Vlezenbeek (Vlaams-Brabant). Naast opticien is zaakvoerster An namelijk ook kleur- en stijlconsulente. Zij kan je dus niet alleen helpen om een bril te vinden waarmee je goed ziet, maar geeft ook advies over de verschillende kleuren van monturen en of deze al dan niet bij je gezicht en stijl passen. Kom dus zeker eens langs of contacteer ons voor meer informatie over zonnebrillen op sterkte!

Zo zie je maar: een zonnebril op sterkte biedt d oplossing in uiteenlopende zonnige situaties. Ben je op zoek naar een zonnebril die ook nog eens perfect bij je past, dan zit je goed bij optiek An & Oog in Vlezenbeek (Vlaams-Brabant).
zonnebrillen op sterkte een zonnebril zonnebril zonnebril op sterkte