Kleur- en stijlconsulente

Trendy en modieuze brillen

Vroeger deed een bril louter dienst als hulpmiddeltje om beter te kunnen zien. Vandaag de dag is daar nog een functie bij gekomen: hij moet er ook mooi uitzien en wordt als het ware beschouwd als een heus modeaccessoire. Daarom vinden we het bij An & Oog enorm belangrijk dat onze klanten een bril vinden die past bij hun stijl, die aansluit bij hun persoonlijkheid en tegelijk ook op praktisch vlak aan hun wensen voldoet. Ben je op zoek naar een brillenwinkel waar je kan kiezen uit verschillende collecties van trendy en modieuze brillen? Of mag het voor jou wel eens wat anders zijn dan de standaard brilmonturen die je overal vindt? Kom dan zeker langs bij An & Oog!

Bij An & Oog gaan we er prat op om unieke en innovatieve brilmonturen aan te bieden.

Op zoek naar innovatieve en modieuze brillen

Bij An & Oog gaan we er prat op om unieke en innovatieve brilmonturen aan te bieden. We volgen niet zozeer bepaalde merken maar we maken er wel ons werk van om op zoek te gaan naar vernieuwende collecties. Uiteraard volgen we hierbij ook de laatste nieuwe trends en presenteren we onze klanten altijd een uitgebreid aanbod van trendy en modieuze brillen. Op vlak van kleur hebben we voor ieder wat wils te bieden, van de meer standaard kleurtjes tot verfrissende monturen die echt in het oog springen. Vaak wordt An & Oog dan ook gezien als een voorloper op vlak van brillenmode.

Je vindt bij ons bijvoorbeeld ook de trendy brillen van MONOQOOL die 3D-geprint worden. Deze brilmonturen worden in de massa gekleurd en kunnen gegarandeerd tegen een stootje!

 

Trendy brillen die helemaal bij je passen

Welke bril past bij mij?” - het is een vraag die bijna elke brildrager zich al wel eens heeft gesteld. Een bril moet er immers niet alleen voor zorgen dat je goed ziet, hij moet er eveneens voor zorgen dat je er goed uitziet.

Ben je op zoek naar een winkel waar je kan kiezen uit tal van trendy en modieuze brillen, maar wil je ook advies krijgen vanuit een professioneel oogpunt? Dan helpt An & Oog jou met plezier verder. Opticien An volgde namelijk ook een studie Kleur en Stijl, zodat zij elke klant perfect kan begeleiden in zijn zoektocht naar de gepaste bril. Er wordt bovendien niet enkel gelet op het uiterlijk van de bril, maar we houden ook rekening met het praktische aspect. Zoek je een leesbril die je voortdurend op- en afzet? Of net eentje die je de hele dag draagt? We vertrekken vanuit jouw wensen en toetsen deze af op onze kennis. Op die manier vindt iedereen de bril van zijn dromen bij An & Oog.
Trendy brillen voor mannen, vrouwen en kinderen, gecombineerd met deskundig advies op maat: dat is waar brillenwinkel An & Oog voor staat.

An & Oog, jouw winkel voor trendy en modieuze brillen

Trendy brillen voor mannen, vrouwen en kinderen, gecombineerd met deskundig advies op maat: dat is waar brillenwinkel An & Oog voor staat. Bij ons vind je verschillende collecties van trendy en modieuze brillen die net dat tikkeltje extra bieden. Ben je benieuwd naar ons aanbod? Breng dan zeker een bezoek aan onze winkel in Vlezenbeek (Sint-Pieters-Leeuw). Wij staan altijd voor je klaar om op zoek te gaan naar dié bril die jou perfect staat!

brilmonturen bril brillen modieuze brillen