Kleur- en stijlconsulente

Hippe en leuke kinderbrillen

Niet alleen volwassenen, maar ook kinderen kunnen problemen hebben met hun zicht. Voor jonge kindjes is het echter niet altijd even makkelijk om dit onder woorden te brengen. Het gebeurt dan ook vaak dat ouders dit probleem pas opmerken wanneer het zicht van hun kind al sterk achteruit is gegaan. Vermoed je dus dat jouw oogappel niet helemaal scherp ziet, aarzel dan niet om een oogtest te laten uitvoeren. Een bril hoeft bovendien helemaal geen probleem te zijn voor je bengel. Felle kleurtjes, stoere monturen, stevige materialen en noem maar op: het aanbod aan kinderbrillen is vandaag de dag heel divers!

Belangrijke aandachtspunten bij kinderbrillen

Kinderen ravotten graag; da’s een feit dat vaststaat! Kinderbrillen zijn dan ook zodanig ontworpen dat ze tegen een stootje kunnen. Zo worden goede kinderbrillen voorzien van flexveren die ervoor zorgen dat de bril aangenaam zit en tegelijk ook beter bestand is tegen vervormen. Om het draagcomfort nog te verhogen worden kinderbrillen meestal vervaardigd uit lichte materialen en bestaan de brillenglazen uit kunststof in plaats van uit glas. Deze zijn lichter en zijn bovendien bijna onbreekbaar, wat zeker en vast bijdraagt tot de veiligheid ervan. Stevigheid, comfort en veiligheid zijn dus ongetwijfeld drie van de belangrijkste aandachtspunten bij kinderbrillen.

Felle kleurtjes, stoere monturen, stevige materialen en noem maar op: het aanbod aan kinderbrillen is vandaag de dag heel divers!

Een uitgebreide collectie kinderbrillen

Bij An & Oog in Vlezenbeek (Vlaams-Brabant) vind je een grote collectie hippe kinderbrillen. We houden ons niet echt aan vaste merken, maar gaan net op zoek naar kinderbrillen die in het oog springen. Zowel voor de ouders als voor het kind zelf is het echter niet altijd even makkelijk om een goede kinderbril te vinden. Daarom zijn wij er om je te helpen! We bieden een luisterend oor en ontdekken zo welke brillen jouw kind het mooiste vindt. We bekijken welke monturen bij zijn of haar gezichtje passen, zonder dat ze klemmen of afschuiven, en komen zo tot een bril die comfortabel zit én die het kind zelf ook mooi vindt. Oud of jong, tevreden klanten zijn enorm belangrijk voor ons!

Kom gerust eens langs in onze brillenwinkel te Vlezenbeek om ons gamma leuke kinderbrillen met eigen ogen te ontdekken.

Maak kennis met ons gamma kinderbrillen

Ook de kleinsten onder ons kunnen nood hebben aan een bril. Daarom zijn er speciale kinderbrillen die zo ontworpen zijn dat ze extra goed scoren op vlak van draagcomfort, stevigheid en veiligheid

Uiteraard wordt er ook voldoende aandacht besteed aan het uitzicht van de brilmonturen zelf, zodat je kind zeker en vast een bril zal vinden die hij of zij helemaal te gek vindt! Kom gerust eens langs in onze brillenwinkel te Vlezenbeek om ons gamma leuke kinderbrillen met eigen ogen te ontdekken. Of heb je misschien nog vragen? Dan staan wij je graag te woord via e-mail (info@oogvoorkleur.be) of telefoon (02/569.59.50).
leuke kinderbrillen bril kinderbrillen kinderbril