Kleur- en stijlconsulente

Stijladvies op maat

Wanneer je je goed in je vel voelt, straal je dat ook uit naar de buitenwereld. Jammer genoeg gebeurt het maar al te vaak dat we ons focussen op onze minpuntjes. Dit is echter voor niets nodig! Iedereen is mooi op zijn eigen manier, je moet enkel de klik maken om dit zelf te kunnen inzien. Het dragen van de juiste kledij kan hierbij al een enorme boost geven. Je heupen lijken opeens minder breed, je taille lijkt smaller dan ooit, en ga zo maar verder: de juiste kledij kan wonderen doen voor je lichaam én je zelfbeeld! Het doel van stijlconsulente An van An & Oog is dan ook om iedereen zich goed te laten voelen in z’n vel, simpelweg door persoonlijk stijladvies op maat te geven.

 

De verschillende aspecten van stijladvies

Er zijn verschillende redenen waarom mensen bij ons komen aankloppen voor stijladvies. Eentje daarvan is omdat ze niet goed weten welke kledingstukken goed passen bij hun figuur. In dit geval vertrekken we altijd vanuit de lichaamsvorm van de klant. Er zijn namelijk verschillende vormen (waaronder de peervorm, de zandloper en de appelvorm) die elk hun plus- en minpunten hebben. Het belangrijkste doel van ons stijladvies is dan om de pluspunten extra in de verf te zetten, terwijl we de mindere punten net gaan camoufleren. Maar dit is niet het enige aspect van stijladvies. Sommige mensen willen bijvoorbeeld eerder hun uitstraling veranderen. Heb je een belangrijk sollicitatiegesprek op de agenda staan en wil je er graag professioneel uitzien, zonder streng over te komen? Of heb je het gevoel dat je je nog steeds hetzelfde kleedt als toen je een tiener was, en wil je graag overstappen naar een meer volwassen stijl? Dan helpen wij je bij het vinden van een look die bij je past!

 

Stijladvies en het gebruik van kleuren

Niet alleen de pasvorm van je kledij, maar ook de kleur heeft een belangrijke impact op je look. Zo zal je ongetwijfeld al wel gemerkt hebben dat sommige kleuren je gezicht er eerder dof laten uitzien, terwijl een andere kleur je gelaat als het ware doet oplichten. Daarom geeft An & Oog niet alleen stijladvies: je bent hier ook aan het juiste adres voor persoonlijk kleuradvies. Samen bekijken we welk kleurtype jij bent en aan de hand daarvan gaan we op zoek naar kleuren die je natuurlijke uitstraling extra benadrukken. Dit kleuradvies kan je trouwens heel ruim toepassen, van je kledij tot je haarkleur, make-up en accessoires!

 

Stijladvies voor mannen en vrouwen

“Goed zien en er goed uitzien”, dat is het motto van An & Oog in Vlezenbeek (Vlaams-Brabant). Wij zijn een brillenwinkel met een neus voor exclusiviteit en innovaties, maar naast opticien is zaakvoerster An ook kleur- en stijlconsulente. Zij geeft stijladvies aan mannen en vrouwen en zorgt ervoor dat iedereen zich goed in z’n vel voelt! Onze optiek beschikt over een extra ruimte waar we workshops organiseren en waar we klanten in alle rust advies geven. Wil je wel eens een workshop kleur- en stijladvies bijwonen? Of wil je graag een afspraak maken? Aarzel dan niet en bel ons op 02/569.59.50 of stuur een e-mail naar info@oogvoorkleur.be!

persoonlijk stijladvies workshop kleur- en stijladvies stijladvies stijladvies mannen