Kleur- en stijlconsulente
Nieuws > Kom jij naar de opendeurdag op 17 maart?

Kom jij naar de opendeurdag van An&Oog op 17 maart?

Op 17 maart 2018 verwelkomen we je graag tussen 10u-19u op de opendeurdag van An&Oog. In de kijker? Onze collectie zonnebrillen! Wist je trouwens dat zo’n zonnebril ook een echt mode accessoire is?

 

Trendy zonnebrillen voor iedereen

Zodra de zon schijnt, grijpt het merendeel van de bevolking met plezier naar een hippe zonnebril. Vergeet echter niet dat zo’n bril ook een praktische functie heeft. Je ogen moeten namelijk beschermd worden tegen schadelijke zonnestralen. Een goede zonnebril is dus een echte must. De perfecte zonnebril? Modieus, goed voor je ogen, én handig! En ja, ook brildragers hebben behoefte aan een zonnebril. Daarom kan elke zonnebril aangepast worden aan jouw brilcorrectie.

 

Opendeurdag bij An & Oog

Besef je net dat jouw zonnebril niet zo trendy meer is? Of ben je hem gewoon verloren? Kom op 17 maart langs bij An&Oog om de volledige collectie zonnebrillen uit te proberen. Zet alle mogelijke modellen een keer op je neus en vind zo jouw perfect match. Ondertussen kan je proeven van een heerlijk glaasje cava. Maar dat is nog niet alles, want tijdens de opendeurdag geniet je van 10% korting op alle nieuwe zonnebrillen. Tot dan!

 

An&Oog – Gemeenteplein 3, 1602 Vlezenbeek

Op 17 maart 2018 verwelkomen we je graag tussen 10u-19u op de opendeurdag van An&Oog.
brillen brilmonturen opticien brillenwinkel