Kleur- en stijlconsulente
Nieuws > Bin˘che-weekend bij An & Oog

Binôche-weekend bij An & Oog

Kom op 14 en 15 september naar het Binôche-weekend van An & Oog en geniet van 10% korting bij aankoop van een montuur met glazen, persoonlijk kleur- en stijladvies én lekkernijen aan onze foodtruck.

Geniet van 10% korting bij aankoop van een Binôche-bril

An & Oog verwelkomt je graag op zaterdag 14 en zondag 15 september om te vieren dat september Binôche-maand is. Dat weekend geniet je bij ons van 10% korting bij aankoop van een trendy montuur met glazen van het Belgische topmerk Binôche – We. LOOOVE. It! - Bovendien verwennen we je graag met heerlijk gebak en een tasje koffie, thee of limonade aan onze hippe foodtruck.

Het beste nieuws? An van An & Oog geeft jou persoonlijk kleur- en stijladvies aan de hand van monturen in diverse kleuren en modellen. Zo vind jij de bril die bij je past!

 

Hip de herfst in met een kleurrijke bril van Binôche

Heb jij een nieuwe bril nodig en wil je hét perfecte montuur voor jouw gezicht? Dan moet je beslist langskomen! Wij zijn expert in colour coaching en vinden voor iedereen een bril die niet alleen goed staat, maar ook je persoonlijkheid in de verf zet en je look helemaal af maakt.

Wil je mee zijn met de nieuwste herfsttrends? Dan kan je in onze winkel uittesten of een kleurrijk montuur in dieprood, knaloranje of felblauw jou staat. Zo zorgt An & Oog ervoor dat jij deze herfst de hoofden laat draaien terwijl de bladeren vallen …

 

Ons motto is dan ook: Goed zien en er goed uitzien! ;-)

 

Wij zien je binnenkort graag bij An & Oog!

 

Tot dan?!

brillen brilmonturen opticien brillenwinkel